onsdag 23 februari 2011

Minns det som igår...

...när jag gick där med magen och undrade vem som fanns där inne. Det är nästan svårt att relatera till tiden innan barn nu när man sitter här med två underverk som tar tur när det gäller att suga musten ur deras stackars mamma! För suger musten ur mig gör de titt som tätt, fast det spelar ju ingen roll, jag skulle inte vilja ha det annorlunda iallafall men det är ju så skönt att få gnälla lite!....
Här kommer LO:n jag gjorde efter Wilhelms födelse, då jag redan fått svar på vem som skulle komma till oss.
Jag tycker så mycket om de här bilderna som min man tog bara några dagar innan förlossningen.
Jag har använt en dabber runt kortet och innan jag skrev ut kortet hemma så redigerade jag det lite i Paint (!) eftersom det var det enda programmet jag kunde! Men jag tycker det blev över förväntan!
Pappret fick jag av bästaste scrapparen Anna G. Jag använde en mönsterdel som jag lade bakom kortet. Sedan använde jag lite papper för att klä in en chipboard.
Texten lyder:
"Att vara gravid var en
tid av lugn förväntan,
en förväntan och längtan
efter en ny tid som jag
inte visste något om".
Ofta så har jag problem med att kortfattat få fram en känsla för vad jag vill med en LO. Här lyckades jag efter måååånga försök få till en text som faktiskt visar hur cool jag var inför denna händelse. Anmärkningsvärt eftrsom jag inte är en cool person, jag är en hetssporre och en virrpanna! Hihi!
Tänk vad kul det är att gå tillbaka och titta på vad man har gjort för flera år sedan.
Ha en bra dag,
på återseende / Linda

1 kommentar:

  1. Önskar att jag hade så fina kort på magen. Det blev aldrig några direkta bilder tagna tyvärr.

    SvaraRadera