fredag 26 oktober 2012

Work in progress.. part 3.......

.... Och tada!!
Nu är den klar!


Ja, detta är ett resultat av Storebror och mitt gemensamma arbete. Lillebror var i farten med en svart färgflaska med det har vi kunnar skadereglera någorlunda. Å andra sidan så blir det en underbar portfolio till tavlan genom åren.  =-)


Jag gjorde ett hål i kistans (från MiC) kant så att foten fick plats. En fullträff enligt Storebror! Den svarta flaggan kommer från en byggsats som det var en extra flagga i. `Så bra´ tänkte jag och lade rabarber på den till rätt tillfälle infann sig....... Jag ska fortsätta att måla dödskallen vit och även trasha flaggan lite så den har varit med om lite ´action`.
Den sitter på en svartmålad grillpinne!


Kartan (från MiC) är målad med Copics och fläckad med Stains. Jag har knölat den så den fick några extra år på nacken...
Svärden har jag köpt på nätet från Kina. Jag tycker de är urläckra! Den stora utmaningen nu är att övertyga barnen om att de gör sig bäst på tavlan........Jag gjorde ett ramkort och upptäckte att den här ramen blev för stor.
Men på tavlan blev den alldeles lagom.
Jag har målat den med samma färger som vi använde till tavlans bakgrund.Sonen donerade några av sina guldpiratpengar som jag har limmat fast. Sedan har jag lagt dit några guldband, paljettband och lite röda strasspärlor. (som  nog inte är med på bilden....).
Naturligtvis var ju denna pirattjej från MiC vara med.  =-)
Blommorna, kamé-döskallen och charmsen finns i min Lagerhylla om någon känner ett behov av att handla  ;-)
Till charmsen har jag gjort korta kedjor som de ´hänger´ i. Lite kul tycker jag......Synd bara att de knappt syns pga fotografen..... hm.... 


Ha en trevlig kväll, hörs snart!!  // Linda

3 kommentarer:

  1. Åh så snyggt det blev! Kram Lotta

    SvaraRadera
  2. Wow, så himlans snygg den blev!!
    Psst...bokar gärna in en färgläggningskurs hos dig a.s.a.p :)
    Kram Annelie

    SvaraRadera