tisdag 15 maj 2012

Dubbelgrattis.....

....till min mamma!
Ja, och hennes sambo som har den goda smaken att fylla dagarna efter varandra. Sådant gillar en småbarnsmamma som jobbar heltid!
Dessutom tycker jag att de fixade till siffrorna i år så att det tilltalar en estet som mig.....


 Ja, det här är inga konstigheter, cardstock i svart och ett rosa papper med prickar på baksidan!

 Bokstäverna är en bland av foamalfabet. Jag har målat dem med Copic-pennoer och sedan glossat dem.
Jag exprementerade lite med mina Dew drops men det blev inte så bra... Jag försökte använd mina Stickles som lim men de satt inte alls som jag tänkt mig. När de torkat och jag kände på dem fullkomligt ploppade de bort varenda en! Så fram med limmet, därav att det är vitt på bilderna ( ja, jag hade ont om tid, vi var redan sena till festen!).


 Dessa röda små godisbitar hittade jag i Kina (över nätet, så klart) och tänkte att de kan få bo hos mig. De blir som små ädelstenar fast de är mjuka (gjorda av silicon) så de tar inte hål på kuvert eller så, man kan ju ha dem inne i kort då med -  I love them!

Ser ju sådär ut men det är limmet som inte är torrt än på bilden.
Så här ser insidan ut. Jag visar den bara för att jag är stolt över  min ovanligt arbetade insida!

Det bästa med hela kortet var att jag hade ju fattat fel, det skulle vara 55 & 65..... Men jag skyllde på att jag gillade symmetrin i siffrorna jag valde bättre..... Det skrattet bjuder jag på, kära familj! =-)

Kram och god fortsättning på veckan.
På återseende // Linda

3 kommentarer:

  1. Gillar ditt kort... det kan ju bli lite "tokigt" ibland när man har bråttom. Tycker att det blev snyggt med siffrorna och godisbitarna ser verkligen jätteläckra ut. Önskar dig en underbar helg!!! Kramizar Susanne

    SvaraRadera
  2. Hahaha vad rolig du är...Tur att du tappad ett år så du inte lade till, då hade de nog inte skrattat;-)

    Iallafall har du lyckats med kortet. Jättefint
    Hoppas vi syns snart
    Kramiz

    SvaraRadera
  3. BCHH Sovereign fake rolex finns för närvarande på en vattentålig läderrem som är handbelagd med en speciell balsam och som kan fake Rolex anpassas till remmen, fodret och sömfärgen. Det signerade tangspännet är gjort i platina.
    BCHH Sovereigns urtavla och händer rolex replica görs av Comblémine, som också ägs av Kari Voutilainen och gör uppringningar för hans märkbara märke, samt en Rolex replica handfull andra exklusiva oberoende. Förutom att säkerställa några av de bästa möjliga rattarna rolex kopia och händerna möjliggör detta förhållande också skräddarsydda, motordrivna guilloché-rattor att vara tillgängliga fake cartier på uppdrag.

    SvaraRadera