onsdag 13 februari 2013

Efterdyningarna......

... har inte lagt sig än riktigt efter vår nyblivna 7-årings kalas.
Vi hade bokat Fenomenmagasinet i Linköping (har ni inte varit där så har ni missat ngt! Det är ett litet experimenthus lite som TomTits). Då hade vi möjligheten att bjuda hela sonens Fsk-klass och några extra kompisar.
Men sen hade vi nog inte tänkt längre.... Vi tänkte inte på att bjuder man 30 barn kan det faktiskt komma 30 barn med presenter... Och i kalaset ingår en liten lektion med experiment och ett möte med ett exotiskt djur.
Sedan behövde barnmagarna lite korv med bröd och sen var det så mycket spring i benen att det inte fanns en tanke på paketöppning.....
Så vi fick ta hem alla paket och öppna hemma i lugn och ro och anteckna vem presenten var ifrån och vad det var.
Det var i och för sig bra, då fick sonen verkligen se vem som gav vad.
Sen började det spåra ur..... Tanken var att sonen skulle skriva små tackkort som vi postade men vi kände att det var lite snöpligt för barnen att inte fått vara med på paketöppningen så vi bestämde oss för att ge en liten godispåse tillsammans med tackkortet. Helt plötsligt satt jag med en mall och skar ut 28 små askar som sen skulle dekoreras.....

Här kommer lite kort på de 3 första.....


Allt material kommer från Moa Pyssel
För mer exakt info finns dessa i Moa Pyssels blogg.
Ha en underbar Alla hjärtans dag idag och glöm inte sprida kärlek omkring er, ge lite extra särskilt till de som inte förtjänar det. Då får vi en bättre värld imorgon!
Kram, Linda

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar